• Филтри
 • Сортирај
  ...
 • Фиока RITMA CUBE 500мм, со меко затварање 1.755,00 ден

  При дизајнот на RITMA CUBE посветено е дополнително внимание на димензиите за сечење и бушење на панелите, правејќи ги компатабилни со дизајните на добропознати брендови во оваа ин

  На залиха

 • Фиока TRIOWOOD, 500мм 1.855,00 ден

  TRIOWOOD е систем на скриени лизгачи кои се грижат да ја задржат целосната природна убавина на мебелот од дрво. Вградениот механизам автоматски се приспособува на брзината на затва

  На залиха

Close
Категории
Close Кошничка
Close

Close
Категории