Категорија во која е претставена понуда на водо-отпорни, декоративни компакт ХПЛ плочи. Се употребуваат во кујните, во купатилата и јавните тоалети.

 • Филтри
 • Сортирај
  ...
 • 0164 BS, Компакт ХПЛ од Кроношпан 36.000,00 ден

  Компактен ХПЛ е 100% водо-отпорна плоча со исклучителна цврстина. Со дебелини од 12мм може да го употребите како работна плоча во Вашата модерна кујна, како ѕидна облога, за елемен

  На залиха

 • 0190 AF, Компакт ХПЛ од Кроношпан 59.370,00 ден

  Компактен ХПЛ е 100% водо-отпорна плоча со исклучителна цврстина. Со дебелини од 12мм може да го употребите како работна плоча во Вашата модерна кујна, како ѕидна облога, за елемен

  На залиха

 • 0190 SL, Компакт ХПЛ од Кроношпан 47.980,00 ден

  Компактен ХПЛ е 100% водо-отпорна плоча со исклучителна цврстина. Со дебелини од 12мм може да го употребите како работна плоча во Вашата модерна кујна, како ѕидна облога, за елемен

  На залиха

 • 868S BS, Компакт ХПЛ од Кроношпан 31.700,00 ден

  Компактен ХПЛ е 100% водо-отпорна плоча со исклучителна цврстина. Со дебелини од 12мм може да го употребите како работна плоча во Вашата модерна кујна, како ѕидна облога, за елемен

  На залиха

 • 868S SU, Компакт ХПЛ од Кроношпан 74.660,00 ден

  Компактен ХПЛ е 100% водо-отпорна плоча со исклучителна цврстина. Со дебелини од 12мм може да го употребите како работна плоча во Вашата модерна кујна, како ѕидна облога, за елемен

  На залиха

 • CA05, Компакт ХПЛ од СМ-АРТ 57.300,00 ден

  Компактен ХПЛ е 100% водо-отпорна плоча со исклучителна цврстина. Со дебелини од 12 и 13мм може да го употребите како работна плоча во Вашата модерна кујна, како ѕидна облога, за е

  На залиха

 • CA06, Компакт ХПЛ од СМ-АРТ 57.300,00 ден

  Компактен ХПЛ е 100% водо-отпорна плоча со исклучителна цврстина. Со дебелини од 12 и 13мм може да го употребите како работна плоча во Вашата модерна кујна, како ѕидна облога, за е

  На залиха

 • K028 SU, Компакт ХПЛ од Кроношпан 82.590,00 ден

  Компактен ХПЛ е 100% водо-отпорна плоча со исклучителна цврстина. Со дебелини од 12мм може да го употребите како работна плоча во Вашата модерна кујна, како ѕидна облога, за елемен

  На залиха

 • K358 PW, Компакт ХПЛ од Кроношпан 50.600,00 ден

  Компактен ХПЛ е 100% водо-отпорна плоча со исклучителна цврстина. Со дебелини од 12мм може да го употребите како работна плоча во Вашата модерна кујна, како ѕидна облога, за елемен

  На залиха

 • K537 RW, Компакт ХПЛ од Кроношпан 50.600,00 ден

  Компактен ХПЛ е 100% водо-отпорна плоча со исклучителна цврстина. Со дебелини од 12мм може да го употребите како работна плоча во Вашата модерна кујна, како ѕидна облога, за елемен

  На залиха

 • Нема на залиха
  K539 PH, Компакт ХПЛ од Кроношпан 50.600,00 ден

  Компактен ХПЛ е 100% водо-отпорна плоча со исклучителна цврстина. Со дебелини од 12мм може да го употребите како работна плоча во Вашата модерна кујна, како ѕидна облога, за елемен

  Нема на залиха

 • K551 SU, Компакт ХПЛ од Кроношпан 74.660,00 ден

  Компактен ХПЛ е 100% водо-отпорна плоча со исклучителна цврстина. Со дебелини од 12мм може да го употребите како работна плоча во Вашата модерна кујна, како ѕидна облога, за елемен

  На залиха

 • K553 SU, Компакт ХПЛ од Кроношпан 50.600,00 ден

  Компактен ХПЛ е 100% водо-отпорна плоча со исклучителна цврстина. Со дебелини од 12мм може да го употребите како работна плоча во Вашата модерна кујна, како ѕидна облога, за елемен

  На залиха

 • K594 SU, Компакт ХПЛ од Кроношпан 74.660,00 ден

  Компактен ХПЛ е 100% водо-отпорна плоча со исклучителна цврстина. Со дебелини од 12мм може да го употребите како работна плоча во Вашата модерна кујна, како ѕидна облога, за елемен

  На залиха

 • OL00, Компакт ХПЛ од СМ-АРТ 50.900,00 ден

  Компактен ХПЛ е 100% водо-отпорна плоча со исклучителна цврстина. Со дебелини од 12 и 13мм може да го употребите како работна плоча во Вашата модерна кујна, како ѕидна облога, за е

  На залиха

 • OL01, Компакт ХПЛ од СМ-АРТ 50.900,00 ден

  Компактен ХПЛ е 100% водо-отпорна плоча со исклучителна цврстина. Со дебелини од 12 и 13мм може да го употребите како работна плоча во Вашата модерна кујна, како ѕидна облога, за е

  На залиха

Close
Категории
Close Кошничка
Close

Close
Категории