• Филтри
 • Сортирај
  ...
 • METALBOX – Додаток за меко затварање 377,00 ден

  Додаток за меко затварање за фиоките METALBOX

  На залиха

 • Фиока METALBOX со двоен реилинг 1.001,00 ден1.119,00 ден

  Модуларен систем на лизгачи со метални страници во повеќе висини и алтернативи. METALBOX Ви нуди мноштво решенија за комплетно пополнување на елементите во Вашата кујна.

  На залиха

 • Фиока METALBOX со еден реилинг 750,00 ден851,00 ден

  Модуларен систем на лизгачи со метални страници во повеќе висини и алтернативи. METALBOX Ви нуди мноштво решенија за комплетно пополнување на елементите во Вашата кујна.

  На залиха

 • Фиока METALBOX со странична маска 780,00 ден1.067,00 ден

  Модуларен систем на лизгачи со метални страници во повеќе висини и алтернативи. METALBOX Ви нуди мноштво решенија за комплетно пополнување на елементите во Вашата кујна.

  На залиха

 • Фиока METALBOX Стандард H=149 727,00 ден850,00 ден

  Модуларен систем на лизгачи со метални страници во повеќе висини и алтернативи. METALBOX Ви нуди мноштво решенија за комплетно пополнување на елементите во Вашата кујна.

  На залиха

 • Фиока METALBOX Стандард H=85 454,00 ден583,00 ден

  Модуларен систем на лизгачи со метални страници во повеќе висини и алтернативи. METALBOX Ви нуди мноштво решенија за комплетно пополнување на елементите во Вашата кујна.

  На залиха

Close
Категории
Close Кошничка
Close

Close
Категории