Категорија во која е претставена понуда на декоративни плочи од Corian. Имаат широко поле на примена, но најчесто се користат во кујните и купатилата.

 • Филтри
 • Сортирај
  ...
 • Коријан плоча – Ash Aggregate 65.355,00 ден

  CORIAN® Solid Surface е композитен производ со напредни особини кој се употребува како материјал во мноштво архитектонски и ентериерни решенија, како во домашните така и во јавните

  На залиха

 • Коријан плоча – Aurora 59.185,00 ден

  CORIAN® Solid Surface е композитен производ со напредни особини кој се употребува како материјал во мноштво архитектонски и ентериерни решенија, како во домашните така и во јавните

  На залиха

 • Коријан плоча – Carbon Aggregate 65.355,00 ден

  CORIAN® Solid Surface е композитен производ со напредни особини кој се употребува како материјал во мноштво архитектонски и ентериерни решенија, како во домашните така и во јавните

  На залиха

 • Коријан плоча – Carbon Concrete 65.355,00 ден

  CORIAN® Solid Surface е композитен производ со напредни особини кој се употребува како материјал во мноштво архитектонски и ентериерни решенија, како во домашните така и во јавните

  На залиха

 • Коријан плоча – Deep Nocturne 59.185,00 ден

  CORIAN® Solid Surface е композитен производ со напредни особини кој се употребува како материјал во мноштво архитектонски и ентериерни решенија, како во домашните така и во јавните

  На залиха

 • Коријан плоча – Designer White 44.505,00 ден

  CORIAN® Solid Surface е композитен производ со напредни особини кој се употребува како материјал во мноштво архитектонски и ентериерни решенија, како во домашните така и во јавните

  На залиха

 • Нема на залиха
  Коријан плоча – Dune Prima 71.526,00 ден

  CORIAN® Solid Surface е композитен производ со напредни особини кој се употребува како материјал во мноштво архитектонски и ентериерни решенија, како во домашните така и во јавните

  Нема на залиха

 • Коријан плоча – Glacier White 1300мм 71.994,00 ден

  CORIAN® Solid Surface е композитен производ со напредни особини кој се употребува како материјал во мноштво архитектонски и ентериерни решенија, како во домашните така и во јавните

  На залиха

 • Коријан плоча – Glacier White 760мм 32.101,00 ден

  CORIAN® Solid Surface е композитен производ со напредни особини кој се употребува како материјал во мноштво архитектонски и ентериерни решенија, како во домашните така и во јавните

  На залиха

 • Коријан плоча – Smoke Drift Prima 71.526,00 ден

  CORIAN® Solid Surface е композитен производ со напредни особини кој се употребува како материјал во мноштво архитектонски и ентериерни решенија, како во домашните така и во јавните

  На залиха

 • Коријан плоча – Titanium 59.185,00 ден

  CORIAN® Solid Surface е композитен производ со напредни особини кој се употребува како материјал во мноштво архитектонски и ентериерни решенија, како во домашните така и во јавните

  На залиха

 • Коријан плоча – White Onyx 71.526,00 ден

  CORIAN® Solid Surface е композитен производ со напредни особини кој се употребува како материјал во мноштво архитектонски и ентериерни решенија, како во домашните така и во јавните

  На залиха

Close
Категории
Close Кошничка
Close

Close
Категории