Категорија во која се претставени медијапан плочи чии лица можат да бидат оплеменети со декоративна фолија во бела боја.

 • Филтри
 • Сортирај
  ...
 • Медијапан оплеменет од 1 страна 4.808,00 ден8.501,00 ден

  Табла изработена со средна густина на дрвни влакна меѓусебно сврзани со специјална смола под висок притисок и топлина. Еднострано оплеменета со меламинска фолија во бела боја, а вт

  На залиха

 • Медијапан оплеменет од 2 страни 4.785,00 ден4.993,00 ден

  Табла изработена со средна густина на дрвни влакна меѓусебно сврзани со специјална смола под висок притисок и топлина. Дво-страно оплеменета со меламинска фолија во бела боја. Најч

  На залиха

Close
Категории
Close Кошничка
Close

Close
Категории