Категорија во која е претставена понуда на декори на декоративни ѕидни профили за обложување на ѕидовите во ентериерниот дизајн.

 • Филтри
 • Сортирај
  ...
 • Ѕиден профил Capella 732,00 ден973,00 ден

  Медијапански профили за обложување на ѕидови. Модерно решение за декорирање на ѕидовите во становите, рестораните, хотелите, баровите, канцелариите, бутиците и на други места.

  На залиха

 • Ѕиден профил PRO2050 850,00 ден1.250,00 ден

  Медијапански профили за обложување на ѕидови. Модерно решение за декорирање на ѕидовите во становите, рестораните, хотелите, баровите, канцелариите, бутиците и на други места.

  На залиха

 • Ѕиден профил PRO3771 720,00 ден1.090,00 ден

  Медијапански профили за обложување на ѕидови. Модерно решение за декорирање на ѕидовите во становите, рестораните, хотелите, баровите, канцелариите, бутиците и на други места.

  На залиха

 • Ѕиден профил Regulus 753,00 ден973,00 ден

  Медијапански профили за обложување на ѕидови. Модерно решение за декорирање на ѕидовите во становите, рестораните, хотелите, баровите, канцелариите, бутиците и на други места.

  На залиха

 • Ѕиден профил Rigel 595,00 ден1.123,00 ден

  Медијапански профили за обложување на ѕидови. Модерно решение за декорирање на ѕидовите во становите, рестораните, хотелите, баровите, канцелариите, бутиците и на други места.

  На залиха

Close
Категории
Close Кошничка
Close

Close
Категории