• Филтри
 • Сортирај
  ...
 • Iris, 1P 2.601,00 ден

  Модул со еден Шуко приклучок. Со свртување на вртливиот прстен блендата се отвара со што се овозможува пристап до приклучокот.

  На залиха

 • Iris, 1USBC2 5.439,00 ден

  Модул со два USB напојувачи. Со свртување на вртливиот прстен блендата се отвара со што се овозможува пристап до напојувачите.

  На залиха

 • Iris, Cable Pit 1.771,00 ден1.774,00 ден

  Модул со место за држење на каблите од уредите. Со свртување на вртливиот прстен блендата се отвара со што се овозможува пристап до скриените каблиња.

  На залиха

Close
Категории
Close Кошничка
Close

Close
Категории