Категорија во која се претставени ОСБ плочи кои имаат широка примена во градежниот сектор.

  • Филтри
  • Сортирај
    ...
  • Плоча ОСБ2 734,00 ден1.760,00 ден

    За да се произведе ОСБ табла, се сечат долги и лиснати дрвни деланки. Се нанесуваат три или четири слоја од овие деланки со правец на должина на таблата и меѓусебно се сврзуваат со

    На залиха

Close
Категории
Close Кошничка
Close

Close
Категории