Категорија во која се претставени различни компоненти за изградба на сталажи во продавниците, бутиците, гардероберите и слично.

 • Филтри
 • Сортирај
  ...
 • Заоблен држач за закачалки 568,00 ден

  SHOP – V е систем за распределба на дрвени полици, како и сукала (оклагии) и држачи за закачување на облека. Системот вклучува алуминиумски профили во сива боја кои се фиксираат ве

  На залиха

 • Заоблена оклагија 1.567,00 ден

  SHOP – V е систем за распределба на дрвени полици, како и сукала (оклагии) и држачи за закачување на облека. Системот вклучува алуминиумски профили во сива боја кои се фиксираат ве

  На залиха

 • Накосен држач за закачалки 351,00 ден

  SHOP – H е систем за распределба на дрвени полици, како и сукала (оклагии) и држачи за закачување на облека. Системот вклучува алуминиумски профили во сива боја кои се фиксираат хо

  На залиха

 • Оклагија 798,00 ден935,00 ден

  SHOP – H е систем за распределба на дрвени полици, како и сукала (оклагии) и држачи за закачување на облека. Системот вклучува алуминиумски профили во сива боја кои се фиксираат хо

  На залиха

 • Правоаголен држач за закачалки 265,00 ден

  SHOP – V е систем за распределба на дрвени полици, како и сукала (оклагии) и држачи за закачување на облека. Системот вклучува алуминиумски профили во сива боја кои се фиксираат ве

  На залиха

 • Сет конзоли за дрвени полици 543,00 ден

  SHOP – H е систем за распределба на дрвени полици, како и сукала (оклагии) и држачи за закачување на облека. Системот вклучува алуминиумски профили во сива боја кои се фиксираат хо

  На залиха

 • Сет конзоли за дрвени полици 205,00 ден238,00 ден

  SHOP – V е систем за распределба на дрвени полици, како и сукала (оклагии) и држачи за закачување на облека. Системот вклучува алуминиумски профили во сива боја кои се фиксираат ве

  На залиха

Close
Категории
Close Кошничка
Close

Close
Категории