Категорија во која се претставени суровински медијапан плочи, но и поголем избор на дебелини.

 • Филтри
 • Сортирај
  ...
 • МДФ – Медијапан суров 1.903,00 ден9.649,00 ден

  Табла изработена со средна густина на дрвни влакна меѓусебно сврзани со специјална смола под висок притисок и топлина. Овие плочи лесно се обработуваат. Одлични за обложување на ра

  На залиха

 • ХДФ – Медијапан суров 1.625,00 ден2.352,00 ден

  Табла изработена со висока густина на дрвни влакна меѓусебно сврзани со специјална смола под висок притисок и топлина. Овие плочи лесно се обработуваат. Одлични за обложување на ра

  На залиха

Close
Категории
Close Кошничка
Close

Close
Категории