• Филтри
 • Сортирај
  ...
 • 0112 HG, Медијапан плоча од Кроношпан 6.500,00 ден

  Декоративна плоча со јадро од медијапан. Од лицето обложена со PET фолија во висок сјај финиш, а од опачината со PP фолија од истиот декор со софт финиш. Најчесто се користи за вра

  На залиха

 • 0164 UM, Медијапан плоча од Кроношпан 7.300,00 ден

  Декоративна плоча со јадро од медијапан. Од лицето обложена со PET фолија во УЛТРА МАТ финиш, а од опачината со PP фолија од истиот декор со софт финиш. Најчесто се користи за врат

  На залиха

 • 0166 UM, Медијапан плоча од Кроношпан 7.300,00 ден

  Декоративна плоча со јадро од медијапан. Од лицето обложена со PET фолија во УЛТРА МАТ финиш, а од опачината со PP фолија од истиот декор со софт финиш. Најчесто се користи за врат

  На залиха

 • 0190 HG, Медијапан плоча од Кроношпан 6.500,00 ден

  Декоративна плоча со јадро од медијапан. Од лицето обложена со PET фолија во висок сјај финиш, а од опачината со PP фолија од истиот декор со софт финиш. Најчесто се користи за вра

  На залиха

 • 0190 UM, Медијапан плоча од Кроношпан 7.300,00 ден

  Декоративна плоча со јадро од медијапан. Од лицето обложена со PET фолија во УЛТРА МАТ финиш, а од опачината со PP фолија од истиот декор со софт финиш. Најчесто се користи за врат

  На залиха

 • 22192 OM/PE, Ламинатна плоча од Каиндл 12.885,00 ден

  Ламинатна плоча со јадро од иверка. Најчесто се користи за вратички во кујните и купатилските елементи.

  На залиха

 • 300, Медијапан плоча од АГТ 5.950,00 ден

  Декоративна плоча со јадро од медијапан. Од лицето обложена со ПВЦ фолија, а од опачината со меламинска фолија. Најчесто се користи за вратички во кујните и купатилските елементи.

  На залиха

 • 3006, Медијапан плоча од АГТ 6.135,00 ден

  Декоративна плоча со јадро од медијапан. Од лицето обложена со ПВЦ фолија, а од опачината со меламинска фолија. Најчесто се користи за вратички во кујните и купатилските елементи.

  На залиха

 • 3030, Медијапан плоча од АГТ 5.950,00 ден

  Декоративна плоча со јадро од медијапан. Од лицето обложена со ПВЦ фолија, а од опачината со меламинска фолија. Најчесто се користи за вратички во кујните и купатилските елементи.

  На залиха

 • 3031, Медијапан плоча од АГТ 5.950,00 ден

  Декоративна плоча со јадро од медијапан. Од лицето обложена со ПВЦ фолија, а од опачината со меламинска фолија. Најчесто се користи за вратички во кујните и купатилските елементи.

  На залиха

 • 380, Медијапан плоча од АГТ 3.150,00 ден

  Декоративна плоча со јадро од медијапан. Од лицето обложена со ПВЦ фолија, а од опачината со меламинска фолија. Најчесто се користи за вратички во кујните и купатилските елементи.

  На залиха

 • 395, Медијапан плоча од АГТ 5.950,00 ден

  Декоративна плоча со јадро од медијапан. Од лицето обложена со ПВЦ фолија, а од опачината со меламинска фолија. Најчесто се користи за вратички во кујните и купатилските елементи.

  На залиха

 • 3Д медијапан, S40.40.03.1255 4.110,00 ден5.200,00 ден

  3Д медијапан за изработка на уникатни вратички, полици, работни површини и слично. Композитем производ кој го сочинуваат три врвни бренда: Ренолит (3Д фолија), Кроношпан (Медијапан

  На залиха

 • 3Д медијапан, S40.40.04.1040 4.110,00 ден5.200,00 ден

  3Д медијапан за изработка на уникатни вратички, полици, работни површини и слично. Композитем производ кој го сочинуваат три врвни бренда: Ренолит (3Д фолија), Кроношпан (Медијапан

  На залиха

 • 3Д медијапан, S40.42.04.0993 4.110,00 ден5.200,00 ден

  3Д медијапан за изработка на уникатни вратички, полици, работни површини и слично. Композитем производ кој го сочинуваат три врвни бренда: Ренолит (3Д фолија), Кроношпан (Медијапан

  На залиха

 • 3Д медијапан, S40.42.04.0996 4.110,00 ден5.200,00 ден

  3Д медијапан за изработка на уникатни вратички, полици, работни површини и слично. Композитем производ кој го сочинуваат три врвни бренда: Ренолит (3Д фолија), Кроношпан (Медијапан

  На залиха

 • 3Д медијапан, S40.42.38.0028 4.110,00 ден5.200,00 ден

  3Д медијапан за изработка на уникатни вратички, полици, работни површини и слично. Композитем производ кој го сочинуваат три врвни бренда: Ренолит (3Д фолија), Кроношпан (Медијапан

  На залиха

 • 3Д медијапан, S40.42.38.0073 4.110,00 ден5.200,00 ден

  3Д медијапан за изработка на уникатни вратички, полици, работни површини и слично. Композитем производ кој го сочинуваат три врвни бренда: Ренолит (3Д фолија), Кроношпан (Медијапан

  На залиха

 • 3Д медијапан, S40.42.38.0074 4.110,00 ден5.200,00 ден

  3Д медијапан за изработка на уникатни вратички, полици, работни површини и слично. Композитем производ кој го сочинуваат три врвни бренда: Ренолит (3Д фолија), Кроношпан (Медијапан

  На залиха

 • 3Д медијапан, S40.42.38.0092 4.110,00 ден5.200,00 ден

  3Д медијапан за изработка на уникатни вратички, полици, работни површини и слично. Композитем производ кој го сочинуваат три врвни бренда: Ренолит (3Д фолија), Кроношпан (Медијапан

  На залиха

 • 3Д медијапан, S40.42.38.0094 4.110,00 ден5.200,00 ден

  3Д медијапан за изработка на уникатни вратички, полици, работни површини и слично. Композитем производ кој го сочинуваат три врвни бренда: Ренолит (3Д фолија), Кроношпан (Медијапан

  На залиха

 • 5981 HG, Медијапан плоча од Кроношпан 6.500,00 ден

  Декоративна плоча со јадро од медијапан. Од лицето обложена со PET фолија во висок сјај финиш, а од опачината со PP фолија од истиот декор со софт финиш. Најчесто се користи за вра

  На залиха

 • 5981 UM, Медијапан плоча од Кроношпан 7.300,00 ден

  Декоративна плоча со јадро од медијапан. Од лицето обложена со PET фолија во УЛТРА МАТ финиш, а од опачината со PP фолија од истиот декор со софт финиш. Најчесто се користи за врат

  На залиха

 • 5994 UM, Медијапан плоча од Кроношпан 7.300,00 ден

  Декоративна плоча со јадро од медијапан. Од лицето обложена со PET фолија во УЛТРА МАТ финиш, а од опачината со PP фолија од истиот декор со софт финиш. Најчесто се користи за врат

  На залиха

 • 600, Медијапан плоча од АГТ 4.000,00 ден

  Декоративна плоча со јадро од медијапан. Од лицето обложена со ПВЦ фолија, а од опачината со меламинска фолија. Најчесто се користи за вратички во кујните и купатилските елементи.

  На залиха

 • 6002, Медијапан плоча од АГТ 5.580,00 ден

  Декоративна плоча со јадро од медијапан. Од лицето обложена со ПВЦ фолија, а од опачината со меламинска фолија. Најчесто се користи за вратички во кујните и купатилските елементи.

  На залиха

 • 601, Медијапан плоча од АГТ 4.250,00 ден

  Декоративна плоча со јадро од медијапан. Од лицето обложена со ПВЦ фолија, а од опачината со меламинска фолија. Најчесто се користи за вратички во кујните и купатилските елементи.

  На залиха

 • 6017, Медијапан плоча од АГТ 4.450,00 ден

  Декоративна плоча со јадро од медијапан. Од лицето обложена со ПВЦ фолија, а од опачината со меламинска фолија. Најчесто се користи за вратички во кујните и купатилските елементи.

  На залиха

 • 6021, Медијапан плоча од АГТ 4.450,00 ден

  Декоративна плоча со јадро од медијапан. Од лицето обложена со ПВЦ фолија, а од опачината со меламинска фолија. Најчесто се користи за вратички во кујните и купатилските елементи.

  На залиха

 • 605, Медијапан плоча од АГТ 4.450,00 ден

  Декоративна плоча со јадро од медијапан. Од лицето обложена со ПВЦ фолија, а од опачината со меламинска фолија. Најчесто се користи за вратички во кујните и купатилските елементи.

  На залиха

 • 624, Медијапан плоча од АГТ 3.150,00 ден

  Декоративна плоча со јадро од медијапан. Од лицето обложена со ПВЦ фолија, а од опачината со меламинска фолија. Најчесто се користи за вратички во кујните и купатилските елементи.

  На залиха

 • 647-8 мм, Медијапан плоча од АГТ 3.300,00 ден

  Декоративна плоча со јадро од медијапан. Од лицето обложена со ПВЦ фолија, а од опачината со меламинска фолија. Најчесто се користи за вратички во кујните и купатилските елементи.

  На залиха

 • 647, Медијапан плоча од АГТ 4.450,00 ден

  Декоративна плоча со јадро од медијапан. Од лицето обложена со ПВЦ фолија, а од опачината со меламинска фолија. Најчесто се користи за вратички во кујните и купатилските елементи.

  На залиха

 • 723, Медијапан плоча од АГТ 4.450,00 ден

  Декоративна плоча со јадро од медијапан. Од лицето обложена со ПВЦ фолија, а од опачината со меламинска фолија. Најчесто се користи за вратички во кујните и купатилските елементи.

  На залиха

 • 726, Медијапан плоча од АГТ 4.450,00 ден

  Декоративна плоча со јадро од медијапан. Од лицето обложена со ПВЦ фолија, а од опачината со меламинска фолија. Најчесто се користи за вратички во кујните и купатилските елементи.

  На залиха

 • 728, Медијапан плоча од АГТ 4.450,00 ден

  Декоративна плоча со јадро од медијапан. Од лицето обложена со ПВЦ фолија, а од опачината со меламинска фолија. Најчесто се користи за вратички во кујните и купатилските елементи.

  На залиха

 • Нема на залиха
  730, Медијапан плоча од АГТ 4.450,00 ден

  Декоративна плоча со јадро од медијапан. Од лицето обложена со ПВЦ фолија, а од опачината со меламинска фолија. Најчесто се користи за вратички во кујните и купатилските елементи.

  Нема на залиха

 • 732, Медијапан плоча од АГТ 4.450,00 ден

  Декоративна плоча со јадро од медијапан. Од лицето обложена со ПВЦ фолија, а од опачината со меламинска фолија. Најчесто се користи за вратички во кујните и купатилските елементи.

  На залиха

 • 734, Медијапан плоча од АГТ 4.450,00 ден

  Декоративна плоча со јадро од медијапан. Од лицето обложена со ПВЦ фолија, а од опачината со меламинска фолија. Најчесто се користи за вратички во кујните и купатилските елементи.

  На залиха

 • Нема на залиха
  735, Медијапан плоча од АГТ 4.450,00 ден

  Декоративна плоча со јадро од медијапан. Од лицето обложена со ПВЦ фолија, а од опачината со меламинска фолија. Најчесто се користи за вратички во кујните и купатилските елементи.

  Нема на залиха

 • 8685 HG, Медијапан плоча од Кроношпан 6.500,00 ден

  Декоративна плоча со јадро од медијапан. Од лицето обложена со PET фолија во висок сјај финиш, а од опачината со PP фолија од истиот декор со софт финиш. Најчесто се користи за вра

  На залиха

 • 8685 UM, Медијапан плоча од Кроношпан 7.300,00 ден

  Декоративна плоча со јадро од медијапан. Од лицето обложена со PET фолија во УЛТРА МАТ финиш, а од опачината со PP фолија од истиот декор со софт финиш. Најчесто се користи за врат

  На залиха

 • K097 UM, Медијапан плоча од Кроношпан 7.300,00 ден

  Декоративна плоча со јадро од медијапан. Од лицето обложена со PET фолија во УЛТРА МАТ финиш, а од опачината со PP фолија од истиот декор со софт финиш. Најчесто се користи за врат

  На залиха

 • K098 UM, Медијапан плоча од Кроношпан 7.300,00 ден

  Декоративна плоча со јадро од медијапан. Од лицето обложена со PET фолија во УЛТРА МАТ финиш, а од опачината со PP фолија од истиот декор со софт финиш. Најчесто се користи за врат

  На залиха

 • K521 UM, Медијапан плоча од Кроношпан 7.300,00 ден

  Декоративна плоча со јадро од медијапан. Од лицето обложена со PET фолија во УЛТРА МАТ финиш, а од опачината со PP фолија од истиот декор со софт финиш. Најчесто се користи за врат

  На залиха

 • S40.36.03.0001 4.900,00 ден5.990,00 ден

  3Д медијапан , S40.36.03.0001 HG Black 18мм

  На залиха

 • S40.36.03.0002 4.900,00 ден5.990,00 ден

  3Д медијапан , S40.36.03.0002 HG Icy White 18мм

  На залиха

 • S40.36.03.0004 4.900,00 ден5.990,00 ден

  3Д медијапан , S40.36.03.0004 HG Billbergia 18мм

  На залиха

 • S40.36.03.0010 4.900,00 ден5.990,00 ден

  3Д медијапан , S40.36.03.0010 HG Cappuccino 18мм

  На залиха

 • S40.36.03.0016 4.900,00 ден5.990,00 ден

  3Д медијапан , S40.36.03.0016 HG Peonia 18мм

  На залиха

Close
Категории
Close Кошничка
Close

Close
Категории