Категорија во која е претставена понуда на водо-отпорни, декоративни компакт ХПЛ плочи. Се употребуваат во кујните, во купатилата и јавните тоалети.

 • Филтри
 • Сортирај
  ...
 • CA05, Компакт ХПЛ од СМ-АРТ 57.300,00 ден

  Компактен ХПЛ е 100% водо-отпорна плоча со исклучителна цврстина. Со дебелини од 12 и 13мм може да го употребите како работна плоча во Вашата модерна кујна, како ѕидна облога, за е

  На залиха

 • CA06, Компакт ХПЛ од СМ-АРТ 57.300,00 ден

  Компактен ХПЛ е 100% водо-отпорна плоча со исклучителна цврстина. Со дебелини од 12 и 13мм може да го употребите како работна плоча во Вашата модерна кујна, како ѕидна облога, за е

  На залиха

 • OL00, Компакт ХПЛ од СМ-АРТ 50.900,00 ден

  Компактен ХПЛ е 100% водо-отпорна плоча со исклучителна цврстина. Со дебелини од 12 и 13мм може да го употребите како работна плоча во Вашата модерна кујна, како ѕидна облога, за е

  На залиха

 • OL01, Компакт ХПЛ од СМ-АРТ 50.900,00 ден

  Компактен ХПЛ е 100% водо-отпорна плоча со исклучителна цврстина. Со дебелини од 12 и 13мм може да го употребите како работна плоча во Вашата модерна кујна, како ѕидна облога, за е

  На залиха

Close
Категории
Close Кошничка
Close

Close
Категории