Категорија во која се претставени различни типови на шибер системи за премини меѓу простории.

  • Филтри
  • Сортирај
    ...
  • ABAK100 Шибер систем за премини 6.626,00 ден

    ABAK100 е шибер систем за премини помеѓу простории. Со овој шибер систем може да ја затворите кујната со дневната соба, дневната соба со предсобјето, или спалната соба со отворенио

    На залиха

Close
Категории
Close Кошничка
Close

Close
Категории