Категорија во која се претставени технички плочести материјали.

 • Филтри
 • Сортирај
  ...
 • Јадро за врати RT8-33 2.070,00 ден

  Екстремно лесно, перфорирано јадро за изработка на собни врати. Огно-отпорност: 15 мин. Звучна изолација: 30 dB.

  На залиха

 • Лесонит K003 1.379,00 ден

  Табла изработена со зголемена густина на дрвни влакна меѓусебно сврзани со специјална смола под висок притисок и топлина, излакирана од едната страна.

  На залиха

 • Лесонит антрацит 1.379,00 ден

  Табла изработена со зголемена густина на дрвни влакна меѓусебно сврзани со специјална смола под висок притисок и топлина, излакирана од едната страна.

  На залиха

 • Лесонит бел 1.296,00 ден

  Табла изработена со зголемена густина на дрвни влакна меѓусебно сврзани со специјална смола под висок притисок и топлина, излакирана од едната страна.

  На залиха

 • Лесонит бука 1.379,00 ден

  Табла изработена со зголемена густина на дрвни влакна меѓусебно сврзани со специјална смола под висок притисок и топлина, излакирана од едната страна.

  На залиха

 • Лесонит Венге 1.379,00 ден

  Табла изработена со зголемена густина на дрвни влакна меѓусебно сврзани со специјална смола под висок притисок и топлина, излакирана од едната страна.

  На залиха

 • Лесонит даб Сонома 1.379,00 ден

  Табла изработена со зголемена густина на дрвни влакна меѓусебно сврзани со специјална смола под висок притисок и топлина, излакирана од едната страна.

  На залиха

 • Лесонит орев 1.379,00 ден

  Табла изработена со зголемена густина на дрвни влакна меѓусебно сврзани со специјална смола под висок притисок и топлина, излакирана од едната страна.

  На залиха

 • Лесонит црн 1.379,00 ден

  Табла изработена со зголемена густина на дрвни влакна меѓусебно сврзани со специјална смола под висок притисок и топлина, излакирана од едната страна.

  На залиха

 • Плоча ОСБ2 734,00 ден1.760,00 ден

  За да се произведе ОСБ табла, се сечат долги и лиснати дрвни деланки. Се нанесуваат три или четири слоја од овие деланки со правец на должина на таблата и меѓусебно се сврзуваат со

  На залиха

 • Суров лесонит за фурнирање 1.193,00 ден

  Табла изработена со зголемена густина на дрвни влакна меѓусебно сврзани со специјална смола под висок притисок и топлина, излакирана од едната страна.

  На залиха

 • Суровинска иверка 16мм – Брусена 2.161,00 ден

  Табла изработена од три слоја дрвни честички сврзани меѓусебно со специјална смола под притисок и топлина.

  На залиха

 • Суровинска иверка 18мм – Брусена 2.432,00 ден

  Табла изработена од три слоја дрвни честички сврзани меѓусебно со специјална смола под притисок и топлина.

  На залиха

Close
Категории
Close Кошничка
Close

Close
Категории