Прес центар

 • ПОКАНА Скопски саем за мебел 2015

  Постојан учесник изминативе 25 години на саемот за мебел и секогаш успева да го привлече вниманието на посетителите со производи кои ја обележуваат годината во светот – производи … [Повеќе...]

 • ИЗВЕСТУВАЊЕ

  Почитувани, Ве известуваме дека поради Новогодишните и Божиќните празници сите подружници на Солопром нема да работат во период од 31.12.2014 до 07.01.2015 година. Од четврток, 08.01.2015 година редовно … [Повеќе...]

 • ПРЕЗЕНТАЦИЈА
  Рустикална површина – Тренд на зголемена изразитост

  Секоја година сме сведоци на еволуцијата на дезените на оплеменета иверка. Во поглед на шарата на дрвото, бојата и годовите. Секогаш производителите на оплеменета иверка успевале да не … [Повеќе...]