• Филтри
 • Сортирај
  ...
 • Compact, 1M 1P 1USBC2 // 2P 5.735,00 ден

  Модул со поклопец кој обезбедува пристап до струја од горе и долу. Горе нуди пристап до еден Шуко приклучок и два USB напојувачи. Долу (под работната површина) нуди пристап до два

  На залиха

 • Compact, 1M 2P 2D // 4P 5.203,00 ден

  Модул со поклопец кој обезбедува пристап до струја од горе и долу. Горе нуди пристап до два Шуко приклучока и две мрежни спојки. Долу (под работната површина) нуди пристап до четир

  На залиха

Close
Категории
Close Кошничка
Close

Close
Категории