• Филтри
 • Сортирај
  ...
 • Base UPD, 1P 1USBC2 1E 5.144,00 ден

  Модул со еден Шуко приклучок, два USB напојувачи и едно празно место за спојки за пренос на податоци. Се поставува на работното биро со помош на Frame 3 – рамка од нерѓосувачки чел

  На залиха

 • Base UPD, 1P 1USBC2 3E 5.084,00 ден

  Модул со еден Шуко приклучок, два USB напојувачи и три празни места за спојки за пренос на податоци. Се поставува на работното биро со помош на Frame 5 – рамка од нерѓосувачки чели

  На залиха

 • Base UPD, 3P 2E 2.720,00 ден

  Модул со три Шуко приклучока, два USB напојувачи и три празни места за спојки за пренос на податоци. Се поставува на работното биро со помош на Frame 5 – рамка од нерѓосувачки чели

  На залиха

 • Base UPD, BN 1P 4E, Црна 1.951,00 ден

  Модул со еден Шуко приклучок, и четири празни места за спојки за пренос на податоци. Се поставува на работното биро со помош на Frame 5 – рамка од нерѓосувачки челик.

  На залиха

Close
Категории
Close Кошничка
Close

Close
Категории