Jowat Cleaner 930.74, Средство за чистење на кантерици во облик на гранулат, 1 вреќа, 25кг.

030064

830,00 ден

Jowat Cleaner 930.74, Средство за чистење на кантерици во облик на гранулат, 1 вреќа, 25кг.

На залиха

+
 •  Достава & Враќање

  ДОСТАВА

  Начин на достава

  Достава се врши преку екстерни курирски служби, единствено и само на адресата
  дадена при креирање нарачка.

  Курирски служби

  Доставата се врши преку Еко Логистик Сервис.

  Трошоци за достава

  За нарачки чија вредност е под 3.000,00 денари, трошокот за достава е 150,00 денари.
  За нарачки чија вредност е над 3.000,00 денари, трошокот за достава е бесплатен.
  Трошокот за достава се плаќа при правење на нарачката.

  Рок за достава

  Рокот за достава е до 5 работни денови. Доставата може да се пролонгира доколку во дадениот рок
  има неработни денови или доколку ја направите нарачката за време на
  распродажба.

  Важни информации за достава

  Испораката се врши од понеделник до петок → 08:00-20:00 ч и сабота → 08:00-16:00 ч. на адресата
  посочена во нарачката. За таа цел, потребно е да обезбедите лице кое ќе биде присутно за
  превземање на пратката на адресата која што ја имате приложено. При преземање на пратката
  потребно е да се потпишете на испратницата која ќе ви ја приложи курирот. Доколку курирот не успее
  да ве пронајде на посочената адресата, тогаш повторно ќе се обиде телефонски да ве исконтактира на
  бројот кој го имате оставено при креирањето на нарачката и ќе може да се договорите за нов термин
  на испорака. Доколку и при вториот обид курирот не успее да ве пронајде тогаш пратката ќе биде
  вратена кај нас. Трошокот на испорака е обврска на Солопром во првиот обид за достава.

  Доколку нарачката биде вратена од курирската служба поради неуспешен обид за
  контактирање на клиентот, а клиентот сака да ја добие истата, трошокот за испорака е
  на товар на клиентот.

  ВРАЌАЊЕ И ЗАМЕНА НА ПРОИЗВОДИ И СРЕДСТВА

  Враќање на производ

  Доколку производот не Ви одговара и сакате рефундација, потребно е да не исконтактирате на нашиот
  телефонски број +389 (0)2 26 28 870  и по договор, истиот да го испратите по курирска служба која што Вие
  ќе ја повикате до адреса ул.”Душко Поповиќ” бр.1 Бутел, 1000 Скопје и притоа трошокот за достава
  е Ваш.

  Пратката која што ја враќате мора да биде спакувана во оригиналното пакување и задолжително треба
  да ја ставите и оригиналната фактура односно фискална сметка.

  Потоа, ни ја испраќате Вашата трансакциска сметка на нашата e-меил адреса
  contact@soloprom.com.mk

  Штом пратката пристигне кај нас и се утврди дека вратениот производ не бил употребуван, не е
  оштетен, сочуван е неговиот изглед, употребни својства и фабрички етикети, се врши рефундирање
  на средствата на вашата трансакциска сметка.

  Избор на курирска служба при враќање на производ

  За враќање на производот може да повикате било која курирска служба. Изборот е ваш.

  Замена за нов производ наместо рефундација

  Замена на вратени производи со нови производи е невозможно. За вратениот производ
  задолжително се врши рефундација на средства штом пристигне истиот кај нас. Ако сакате да
  направите замена  за  друг производ, тогаш ќе треба да направите нова нарачка, а за претходната
  нарачка ќе ви бидат вратени средства.

  Замената  е возможна само доколку станува збор за замена на истиот производ, но со  нова големина,
  боја или друга карактеристика, тогаш производот ќе биде заменет со ист таков производ
  но со посакуваната боја, големина или друга карактеристика без да ви бидат вратени  средствата од
  претходната нарачка.

  Физичка замена

  Физичка замена на производи во продавница е возможно само за истиот производ. Доколку се
  работи за друг производ, потребно е најпрво да се направи рефундација на средства, па потоа да се
  нарача друг.

  Замена за погрешно испорачан производ или оштетен производ

  Овој тип на замена е возможна доколку Солопром има испорачано погрешна шифра, погрешна
  големина или оштетен производ. Потребно е во рок од 24 часа од приемот на пратката да не известите
  на тел +389 (0)2 26 28 870 или на contact@soloprom.com.mk. Нашите оператори ќе Ве контактираат во најбрз
  можен рок за понатамошната постапка.
  Со Ваша согласност, ќе Ви биде испратен точниот производ.

  Солопром ја превзема обврската за подмирување на трошокот за достава за заменски нарачки под
  3.000,00  денари, само доколку испорача несоодветен производ во однос на големина, модел или
  оштетен производ.

  Рок за враќање на производ

  Рокот за враќање на производ е 15 работни денови од приемот на пратката.

  Потврда за вратен производ

  Штом пратката пристигне и истата ќе биде обработена од страна на Солопром, ќе добиете меил со
  известување.

  Рок за рефундирање на средства

  Рефундирање на средствата се врши во рок од три работни денови од денот кога ќе добиете
  известување дека вратената пратка е примена во Солопром и истата ќе биде обработена.

  Одбиено барање за рефундација

  Доколку се утврди дека вратениот производ е оштетен по вина на купувачот, враќањето на производот
  ќе биде одбиено и производот ќе биде вратен на купувачот на негов трошок.

  ... посетители го гледаат овој производ

  Сподели

Опис

Jowat Cleaner 930.74, Средство за чистење на кантерици во облик на гранулат, 1 вреќа, 25кг.

Спецификации

Спецификација Вредност
Сегмент Лепила и средства за кантерици
Состав Пластика
Бренд Јоват
Опасност Опасни компоненти
Тип За кантерици
Шифра Jowat Cleaner 930.74-20kg
Потекло Германија
SKU: 030064 Категорија:
Close
Product categories
Close Кошничка
Close

Close
Категории