On-line кројни шеми

Почитувани клиенти,
Солопром Ви нуди можност Вашите нарачки за кроење да ги направите електронски,
односно, кројните шеми да ги испратите на нашата емаил адреса

online@soloprom.com.mk

За таа цел подолу приложивме линкови од нашите формулари за пополнување на кројни шеми и видео упатства за пополнување на истите.

За дополнителни информации може да се јавите на нашите телефони

070 259 203

ФОРМУЛАРИ ЗА ПОПОЛНУВАЊЕ КРОЈНА ЛИСТА

Формулар во формат на Microsoft Excel.

Покрај јазичињата со табелите за пополнување на парчињата кои се кројат, ќе најдете и табели од декорите на нашите добавувачи со информации за дебелини и варијанти на траките за кантирање. Во овој формулар ќе најдете и ценовник на услугите кои ги нудиме за обработка на материјалите.

Формулар во PDF формат.

Овој формулар може да го симнете и да го испечатите. Пополнетите формулари може да ги сликате/скенирате и да ги испратите на нашата емаил адреса online@soloprom.com.mk.

Насоки за пополнување на формуларите.

Во овој документ ќе најдете насоки за правилно пополнување на формуларите за кроење на парчиња.

ВИДЕО НАСОКИ ЗА ПОПОЛНУВАЊЕ НА ФОРМУЛАРИТЕ

Пополнување преку Google Sheets

Пополнување на формулар

Close Кошничка
Close

Close
Категории