• Филтри
 • Сортирај
  ...
 • Фиока VIONARO, Внатрешна, меко затварање 5.460,00 ден

  Модерен систем за фиоки VIONARO, со интегрирано меко затварање. Внатрешната фиока најчесто се користи како скриена фиока во фиока. Со ваквото решение се задршува минималниот и лине

  На залиха

 • Фиока VIONARO, меко затварање 3.584,00 ден7.893,00 ден

  Модерен систем за фиоки VIONARO, со интегрирано меко затварање. Извонредните работни карактеристики на лизгачите и линеарниот дизајн на страниците со дебелина од 13 мм се соединува

  На залиха

 • Нема на залиха
  Фиока VIONARO, Отварање со притискање, меко затварање 5.996,00 ден10.305,00 ден

  Модерен систем за фиоки VIONARO, со интегрирано меко затварање. Извонредните работни карактеристики на лизгачите и линеарниот дизајн на страниците со дебелина од 13 мм се соединува

  Нема на залиха

Close
Категории
Close Кошничка
Close

Close
Категории